KEUKEN

Keuken

Heeft u een nieuwe keuken gekocht en komt er een nieuwe opstelling? Uw leverancier wilt graag dat u als voorbereiding op uw nieuwe keuken ervoor zorgt dat het leidingwerk op de juiste plaatst zit. Wij zorgen ervoor dat gas, water, elektra en afvoeren op de juiste plaats aangebracht worden.

Gaat de keuken naar een andere locatie in de woning? Geen probleem wij zorgen ervoor dat bouwkundig en installatie technisch alles voorbereid wordt zodat uw droomkeuken geplaatst kan worden.

Keuken verbouwen

Laat u ontzorgen door de specialisten van Doorwonen, allen benodigde aanpassingen zoals het afbreken van de bestaande inventaris worden door ons verzorgt.

Denk bij het verbouwen aan onderstaande zaken.

Wand en vloertegels verwijderen
Waterleiding warm en koud verplaatsen
Afvoeren verplaatsen
Elektra verplaatsen / eventueel extra groepen
Aanbrengen nieuwe muren
Verwijderen bestaande muren
Stukadoors – en schilderwerk
Verlagen plafond
Ombouw wasemkap

Komt de nieuwe keuken in een aanbouw of midden in de woonkamer? geen probleem buiten de aanpassingen voor uw keuken kunnen kunnen wij ook de rest van uw woning verbouwen.

verbouwingen

Een verbouwing van de woning gaat vaak samen met onderhoud en veranderingen aan het interieur. Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u één aanspreekpunt voor al uw verbouwingen? Géén probleem, wij combineren al uw verbouwwensen en maken één totaal planning. Terwijl we de badkamer of slaapkamer aan het restylen zijn kan gelijktijdig de woonkamer verbouwd worden of de zolder (na) isoleren.

Bij aannemer Doorwonen kiest u voor een vakbekwame partij die ervaring heeft met alle bouwkundige onderdelen van uw woning. Wij zijn erkend aannemer en beschikken over alle vaktechnische diploma’s. Wij werken met Nederlands sprekende vakmannen en onze onderaannemers en leveranciers worden streng geselecteerd op vakbekwaamheid, kwaliteit en het verlenen van garantie. Overtuig uw zelf en maak een afspraak om de verbouwmogelijkheden te bespreken.