BADKAMER

Badkamer vernieuwen

Een mooie badkamer is als een meubelstuk, veel mensen hechten een hoge waarde aan de badkamer. Wilt u ook uw badkamer verbouwen en genieten van alle luxe die een badkamer kan bieden? Wij verzorgen het, van tegelwerk, nieuw sanitair tot een compleet nieuwe badkamer.

Badkamer verbouwen

De badkamer is een belangrijke ruimte in uw woning. Waar vroeger een badkamer een noodzakelijke ruimte was waar je jezelf schoon kon maken is het tegenwoordig een ruimte om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Een nieuwe badkamer begint bij het ontwerp waarbij meestal de bestaande ruimte hier de basis voor is. Is de ruimte te klein en past uw nieuwe indeling niet in de bestaande ruimte of wilt u de badkamer op een andere locatie in de woning dan wordt het voor veel mensen al erg ingewikkeld. Schakel bij dit soort vragen de gespecialiseerde aannemer Doorwonen in. Wij kunnen u informeren over de technische mogelijkheden om de badkamer te vergroten of verplaatsen.

Denk bij het verbouwen van uw badkamer eens aan onderstaande zaken.

Verplaatsen of aanpassen wanden
Aanpassen leidingwerk
vloerverwarming
Ventilatie
inbouw spotjes
Nieuwe tegels
Design radiator

Planning

Een badkamer verbouwen en een juiste planning zijn van cruciaal belang. Vanaf start werk heeft u tijdelijk geen badkamer meer tot uw beschikking en de bouwtijd wilt u uiteraard zo kort mogelijk houden. De werkzaamheden beginnen met het afkoppelen van uw bestaande sanitair en het eventueel verwijderen van wanden, vloer, plafond en of tegelwerk. Vervolgens wordt het leidingwerk op de juiste plaats aangebracht en het elektra aangepast. De wanden, vloer en het plafond worden weer vlak afgewerkt zodat de vloer en wandafwerking aangebracht kan worden. Na de vloer en wandafwerking wordt het plafond afgewerkt en het nieuwe sanitair geplaatst. De verlichting en stopcontacten worden afgemonteerd en als laatste wordt de badkamer afgekit zodat er geen lekkages ontstaan. Nadat alles voldoende gedroogd is kan u de badkamer schoonmaken en genieten van uw nieuwe relax ruimte.