AANBOUW

Aanbouw, de mogelijkheid om Meerwoonruimte te creëren en nog langer met plezier te kunnen Doorwonen. Is uw woning te klein maar woont u wel plezierig? Een aanbouw of serre aan uw woning kan voor u de ideale oplossing zijn. Een uitbreiding aan de woning kan tot 4 meter uit de achtergevel en in veel gevallen kan dit vergunningsvrij gebouwd worden. Het uitbouwen van uw woning hoeft niet heel lang te duren en u hoeft uw woning tijdens de bouw niet te verlaten. De meeste aanbouwen worden in 2 weken gebouwd van start werk tot oplevering. Laat uw Meerwoonruimte door ons in 3D uitwerken en u ervaart direct wat de mogelijkheden zijn. Bij het uitbouwen van uw woning is het belangrijk om dit constructief goed uit te voeren zodat u in de toekomst geen problemen krijgt. Wij laten al onze constructies vakkundig uittekenen en er wordt altijd een constructieberekening gemaakt.

De zijgevels kunnen gemaakt worden met prefab metselwerk, traditioneel metselwerk of sidings. De achtergevelkozijnen kunnen van Aluminium, Kunststof of hout gemaakt worden. Laat u verassen door de vele mogelijkheden zoals traditionele tuindeuren, een hef schuifpui of Solarlux Vouwwand.

DAKLICHT

Wilt u een lichtstraat op uw dak? geen probleem wij hebben zowel standaard Bik ModuGlas lichtstraten als opmaat gemaakte Doorwonen lichtstraten. Een GlassLight lichtkoepel is ook een goede optie om meer daglicht in uw woning te krijgen, de Glasslight koepel is uitgevoerd met HR++ glas waardoor de koepel veel beter geïsoleerd is dan de traditionele koepels.

BINNENAFWERKING

Voor uw binnenafwerking kan u uit veel mogelijkheden kiezen zoals stucwerk op de wanden en het plafond, een design radiator, vloerverwarming of spotjes in het plafond. Wat uw wensen ook zijn wij vinden een passende oplossing. Om de uitbreiding optimaal bij de woning te betrekken kunnen we een geveldoorbraak tussen de woning en de uitbreiding maken zodat alles één geheel wordt.