WONING ISOLEREN

Isoleren van uw woning levert u veel voordelen op. Ten eerste krijgt u een lagere energierekening en zal u meer comfort in uw woning ervaren, tocht of koude kamers behoren tot het verleden. Een energie zuinige woning is ook meer waard, woningen met een beter energielabel (A, B of C) zijn gunstiger bij een  verkoop. Uw woning isoleren doet u makkelijk en snel met Doorwonen. In Nederland zijn miljoenen huizen nog niet of onvoldoende geïsoleerd.

Een goed geïsoleerde woning zorgt dus voor:

  • Een lagere energierekening
  • Meer wooncomfort
  • Een waardestijging van de woning door een beter energielabel
  • Bescherming van het Milieu

Energie besparen

U bespaart het meeste energie door het dak te na-isoleren gevolgd door de gevel, het isoleren van de vloer geeft het minst besparing maar verhoogd wel het comfort in de woning. In 2016 zullen er door het rijk extra subsidies gegeven worden om woningen te isoleren.

Het na-isoleren kunnen we onderverdelen in Goede prestaties (RC2.0) Beteren prestaties (RC2,5) en de beste prestaties (RC3,5) afhankelijk van uw wens en de mogelijkheden in uw woning  adviseren wij u een na-isolatiemethode.

Kozijnen vervangen
Het vervangen van uw bestaande kozijnen met nieuwe goed geïsoleerde kunststof kozijnen of een vouwwand werkt ook mee aan de verbetering van uw energielabel. De kozijnen en vouwwanden worden voorzien van een juiste kierafdichting en hoogrendement beglazing. U kan in veel gevallen het kozijn voorzien van 3 dubbel glas met zeer hoge isolatiewaarde. Als wij uw kozijnen vervangen dan zorgen we er altijd voor dat op het eind van de dag alles weer netjes dicht is.

Isoleren met een aanbouw
Met een aanbouw van Doorwonen verbeterd u ook de isolatiewaarde van uw woning. De niet of slecht geïsoleerde gevel wordt verwijderd en er komt een goed geïsoleerde aanbouw voor terug. De aanbouw verbeterd uw isolatiewaarde, comfort en vergroot uw woongenot. Combineer het verbouwen van uw woning met het na-isoleren van de woning en u slaat twee vliegen in één klap, u geeft geld uit maar in de toekomst zal u ook geld gaan besparen.

Energie besparen

wil u nog meer over energiebesparingen lezen? klik hier voor meer tips.

 

 

Doorwonen Isoleren 4