LEVENSLOOP GESCHIKT WONEN

U wilt zo lang mogelijk blijven genieten van uw droomhuis. Ook als u ouder wordt of te maken krijgt met lichamelijke beperkingen. Doorwonen maakt het mogelijk. Uw woning levensloop geschikt maken kan al met enkele aanpassingen zodat u weer jaren verder in uw eigen woning.

Een comfortabel thuis voor nu en straks

Uw woning en de vertrouwde omgeving waarin deze staat zijn u dierbaar. In een comfortabel en levensloopgeschikt huis kunt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. De aanpassingen zijn een investering voor de lange termijn en kunnen in elke fase van uw leven worden uitgevoerd. Of u nu een fitte 50-plusser bent, tegen uw pensioen aanloopt of bejaard bent.  Heeft u al te maken met lichamelijke beperkingen? Dan betekent dit niet automatisch dat u moet verhuizen. Wij bekijken wat de mogelijkheden zijn en geven u een advies op maat. Uw woning past u weer als een jas en de kans op ongelukken binnenshuis wordt aanzienlijk kleiner. Zo kunt u comfortabel Doorwonen.

Een nog relatief nieuwe manier van mantelzorg is een mantelzorg aanbouw waarbij kinderen de ouders dicht bij huis kunnen helpen door bij de eigen woning een Aanbouw te plaatsen. De aanbouw kan zowel vrijstaand als aan de woning geplaatst worden.

HOE PAS IK MIJN WONING AAN?

Een woning aanpassen begint met een goede voorbereiding. Tijdens een informatief gesprek inventariseren we wat uw wensen zijn, dit kan een kleina aanpassing zijn of het verbouwen van de badkamer, woonkamer of keuken. Indien gewenst of nodig maken wij een tekening met de benodigde aanpassingen. We geven u vooraf een duidelijke offerte met een omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden. We maken van elk werk een planning zodat u weet  wat we gaan doen en wanneer we dit gaan doen. uw verbouwing wordt door vakbekwaam personeel uitgevoerd.