PORTFOLIO

Druk op een afbeelding om diverse uitgebreide projecten te bekijken.

Aanbouwen

Aanbouw Volendam

Doorwonen hebben we gevonden op internet en al snel zat Martijn bij ons aan tafel. De samenwerking verliep heel prettig en wat heel fijn was, is dat er ook met ons meegedacht werd. Tijdens de verbouwing werd er netjes gewerkt en lieten ze elke dag alles netjes achter, dat is voor mij als vrouw heel prettig. Alles werd goed besproken en we kregen een tijdschema van de bouw. Hierop wisten we precies wanneer er wat ging gebeuren. Bij veranderingen werden we netjes op de hoogte gebracht. Zo kan ik nog heel veel positieve punten noemen. Ik ben eigenlijk over alles te spreken. Ook was het gezellig om Erik en Martijn over de vloer te hebben.
Martijn en Erik nogmaals bedankt voor alles. We genieten onwijs van onze aanbouw!
Groetjes Manuela

Aanbouw Volendam

Aanbouw Medemblik

Medemblik,

Beste Martijn en werknemers van “Martijn”, Ons is gevraagd om het klant tevredenheidformulier in te vullen voor het bouwen van onze aanbouw in Medemblik, maar omdat dit jullie zeker tekort zal doen, schrijf ik bij deze graag een persoonlijke brief met al onze bevindingen van jullie werkzaamheden ten tijden van onze aanbouw. Om te beginnen waren wij ons aan het oriënteren voor een geschikte aanbouw, zo kwamen waij via de website terecht bij Martijn Hagens, die ook zeer ruim de tijd voor ons nam om alles haarfijn uit te leggen en tot een goede financiële deal te komen, waarbij al onze wensen werden vervuld. De persoonlijke manier van omgang maakte de samenwerking nog prettiger en wij hadden er meteen een goed gevoel bij. Eerder dan verwacht kregen wij het telefoontje dat er een paar weken eerder begonnen kon worden met de aanbouw, althans als wij daarmee akkoord gingen en dat zijn we gegaan. Op woensdag kwam Danny met zijn team om alles in orde te maken en de dinsdag erop was de aanbouw in kannen en kruiken en volledig afgewerkt!! De buurt werd zeer goed geïnformeerd, zo ook het afzetten van de straat, er moest immers met een grote hijskraan gewerkt worden vanf de ingang van de straat, wat echter voor de buurt ook weer een sensatie was! Danny zorgde er elke dag voor dat alles tot in de puntjes was geregeld, een rustige en zeer professionele man die het hele proces heeft begeleid en het ons steeeds heeft uitgelegd. Aan het einde van elke werkdag, was on huis gewoon “schoon”, alles werd keurig opgeruimd en alles werd schoon gemaakt, waar vind je dat nog?!! Danny hield heel strikt het proces in de gaten, zodat wij ons nergens zorgen over konden maken, al onze wensen werden dan ook goed uitgevoerd. Onze aanbouw heeft ons niet alleen veel meer woonruimte geboden, maar is ook tot in de puntjes keurig afgewerkt. Wij zijn heel tevreden en zeer content over de goede en vertrouwde samenwerking met de mannen. Onze dank is groot en wensen jullie voor de toekomst veel succes met het bedrijf! Met vriendelijke groeten, Mick de Winter en Miriam Ross Westereiland Medemblik

Aanbouw Medemblik Mick de Winter en Miriam Ross

Aanbouw Badhoevedorp

Doorwonen is een aanrader voor iedereen die gaat verbouwen.
familie-uittenbogaard

Aanbouw Badhoevedorp familie Uittenbogaard

Aanbouw Heerhugowaard
Ondanks dat er super snel werd gewerkt bleef de prijs ook meevallen! Dan is de keuze wel heel makkelijk geweest! En alles tot in de puntjes geregeld.

Familie de Graaf

Aanbouw Heerhugowaard familie de Graaf

Aanbouw Waddinxveen

Een kwaliteitsproduct dat al jaren eerder op de markt had moeten komen, dan hadden wij al eerder kunnen genieten.

Familie van der Tas

Aanbouw Wadinxveen familie van der Tas

Mantelzorg Aanbouw Amsterdam

Martijn en zijn team zijn echt top! Prettig overleg, goede tips, fijne medewerkers en een prachtig eindresultaat!

Mevrouw Wolfs

Mantelzorg aanbouw Amsterdam mevrouw Wolfs

Aanbouw Bergen

Een prachtige formule om in zeer korte tijd een prima aanbouw te realiseren tegen een goede prijs.

Familie Houtenbos

Aanbouw Bergen familie Houtenbos

Aanbouw Hoofddorp

Geweldig snel geplaatst en binnen drie weken konden wij heerlijk genieten van onze extra ruimte.

Familie Bergkamp

Aanbouw Hoofddorp familie Bergkamp

Aanbouw Alkmaar

Meerwoonruimte heeft bij ons binnen 7 dagen een aanbouw geplaatst. Het ging vakkundig en snel. Het personeel was erg toegankelijk en vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden.

familie van der Eijk

Aanbouw Alkmaar familie Van der Eijk

Aanbouw Soest
Wij zijn zeer onder de indruk van de planning en de onderlinge samenwerking en collegialiteit van het personeel. En dan het resultaat: een fraaie en degelijke aanbouw die nauwelijks herkenbaar is als aanbouw, maar als kamer met meer woonruimte!

Familie Wouters

Aanbouw Soest familie Wouters

Aanbouw Amsterdam

De aanbouw is erg mooi geworden. Wij zijn gedurende het hele traject goed geinformeerd. Onvoorstelbaar dat dit in zo’n korte tijd kan. Ik kan het iedereen aanraden.

Familie Pelser

Aanbouw Amsterdam familie Pelser

Uitbouw Hoofddorp

Het personeel werkt volgens planning en is erg netjes. Alle problemen (als ze eventueel optreden) worden snel en goed opgelost.

familie van der Horst

Uitbouw Hoofddorp familie van der Horst

Uitbouw Heerhugowaard

Wat een geweldig concept! in één week stond de uitbouw er. Hele fijne medewerkers, werken schoon en netjes. Boven verwachting! Zal jullie zeker aanraden bij vrienden. Wij zijn zeer tevreden klanten.

familie Post

Uitbouw Heerhugowaard familie Post

Aanbouw Assendelft

Allemaal, ontzettend bedankt voor de snelle en mooi geleverde uitbouw. We zijn er ontzettend blij mee. Bedankt!

familie van Beek

Aanbouw Assendelft familie van Beek

Uitbouw Assendelft

Door de storm kregen we steeds minder woonruimte. Wel de buitenmuur eruit, maar nog geen aanbouw. Maar alles werd door het team goed afgesloten en wind en waterdicht gemaakt. En na het weekend hadden we opeens veel veel meer woonruimte. Echt een topbedrijf, werken heel netjes en houden je goed op de hoogte. Mijn complimenten.

familie Ter Horst

Uitbouw Assendelft familie Ter Horst

Aanbouw Hoorn

Snel, netjes en voor een redelijke prijs. Personeel die de klant als klant behandeld. Bravo.

familie de Lange

Aanbouw Hoorn familie de Lange

Uitbouw Amsterdam

Een aanrader als je niet te lang in de rommel wilt zitten.

familie Van Dijck & Fekecs

Uitbouw Amsterdam familie Van Dijck & Fekecs

Bijkeuken Hoofddorp

Een aanrader! Er wordt snel en netjes gewerkt. Alle afspraken worden nagekomen.

Familie Ribbink

Bijkeuken Hoofddorp familie Ribbink

Aanbouwen in Amsterdam

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

familie Dijk

Aanbouwen in Amsterdam familie Dijk

Aanbouw Purmerend
De aanbouw is vanwege de snelle plaatsing een aanrader!

familie Daub

Aanbouw Purmerend familie Daub

Aanbouw Opmeer

Als je dan beslist hebt dat je een stuk wilt aanbouwen is het heel prettig dat na circa 2 maanden alles gereed is. En dat zonder rommel om het huis. Helemaal top!

familie Kuin

Aanbouw Opmeer familie Kuin

Serre Medemblik

Raad een ieder dit aan. Tot nu toe zeer tevreden.

familie Hooiveld

Serre Medemblik familie Hooiveld

Vanwege de bijzondere werkwijze van Martijn kun je vooraf exact zien hoe het gaat worden. Het is voor iedereen aan te raden, vanwege de vele mogelijkheden en de relatief korte bouwtijd.

Van der Meer, Amstelveen

Een ontzettend gemotiveerd topteam dat binnen de tijd en afgesproken kosten oplevert. Pro actieve houding, denken goed mee en op ieder moment bereikbaar voor overleg. Gewoon doen!

Dhr. N. Verlaat, Amsterdam

Een fantastische uitbouw geleverd en gemaakt door een top-team! Zij zijn altijd op tijd en ze komen altijd de beloofde afspraken na. Wij waren na jarenlang slechte ervaring zeer aangenaam verrast van dit vakmanschap en deze service.

Familie Nunes Vaz, Amsterdam

Wij kunnen een ieder dit bedrijf aanbevelen. Zij zijn super snel. Ze werken keurig en het waren allemaal aardige mensen.

Familie Looman, Hoofddorp

Aanbouw Almere

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit van onze uitbouw, met name de snelheid waarmee het geheel is gerealiseerd. Zeker ook de orde, netheid en vriendelijkheid van het personeel heeft bijgedragen tot een prettige samenwerking, kortom dit bedrijf is aanbevelenswaardig voor een ieder die werkt naar een snelle en kwalitatieve realisering van een uitbouw door een bedrijf dat met je mee denkt.

Familie Vonk

Aanbouw Almere Familie Vonk

Snel, netjes en voor een redelijke prijs. Personeel die de klant als klant behandeld. Bravo!

Familie de Lange

De aanbouw is erg mooi geworden. Wij zijn gedurende het hele traject goed geïnformeerd. Onvoorstelbaar dat dit in zo’n korte tijd kan. Ik kan het iedereen aanraden.

Mevrouw P. Pelser

Wij zijn diep onder de indruk van jullie werkwijze. Wat een werk in zo’n korte tijd! Ik had er niet aan moeten denken maanden in een verbouwing te zitten. Top personeel! We genieten elke dag van de heerlijke licht inval.

Familie A. Pronk, Spanbroek

Wij zijn super blij met ons ‘nieuwe huis’ en we kunnen echt zeggen dat onze verwachting meer dan waargemaakt is.

Familie Pranger

Het personeel werkt schoon, ruimt alles op en ze zijn beleeft. Je kunt zeer goed met ze overleggen.

Familie Ferwerda, Lelystad

Zeer tevreden. Afspraken waren goed nagekomen, we werden goed op de hoogte van alles gehouden, wat we zeer belangrijk vonden. Overlast werd tot een minimum beperkt.

Familie Oliedam, Opmeer

Dit bedrijf is serieus, vriendelijk en zeer behulpzaam.

Verbouwing en onderhoud Hapimag, Amsterdam

Verloop van de werkzaamheden verliep super! We vonden het 10 gezellige dagen!

Familie Groen / Haring, Zwaag

Bouwen met lef, service en respect voor de klant! Wij komen voor het verbouwen zeker weer bij jullie terug.

Familie Jansen, Haarlem

Dit is een bouwbedrijf met neus voor uitstekende onderaannemers, zeker wat betreft het elektra.

Familie Jongkind, Berkhout

Wij zijn zeer tevreden over de persoonlijke en correcte behandeling van uw bedrijf. Ook de kwaliteit van het aanbouwen is goed.

Duyncroft, Opmeer

Ik ben zeer tevreden over de snelle afhandeling van het plaatsen van mijn dakkapel. Het dakkapel is vakkundig geplaatst en afgewerkt.

Familie Hijma, Opmeer

aanbouw dokterspraktijk

Een fantastische uitbouw geleverd en gemaakt door een Top-Team! Altijd op tijd en altijd de beloofde afspraken nagekomen. Wij waren na jarenlang slechte ervaringen zeer aangenaam verrast van dit vakmanschap en deze service.

dhr-r-nunes-vaz-huisarts

Dhr. R. Nunes Vaz, huisarts

Woning verbouwen in Heemstede

Er werd hard gewerkt en een goede kwaliteit geleverd. Prettige mensen over de vloer gehad. Geen klachten. Alles was zeer duidelijk. Geen onenigheden, daardoor is alles héél erg mooi geworden. Ik ben zéér tevreden over de verbouwing!

Mevrouw Steenbergen

Mevrouw Steenbergen

Serre Opmeer

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze. Iedereen was erg vriendelijk en netjes. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!

Mevrouw L. Bouwman, Opmeer

Serre Opmeer

Aanbouwen in Hoorn

Een topbedrijf! Daar waar onze ideeën ophielden, ging Martijn verder en gaf ons inspiratie. Ze maakten alles tot in de perfectie af.

Familie Van Kampen, Hoorn

Aanbouwen in Hoorn

Alles wordt netjes afgeleverd. Personeel is zeer vaardig en vriendelijk.

Familie Simon, Amsterdam

Wij zijn erg tevreden met de uitgevoerde werkwijze en hoe alles is verlopen. Opvallend was de netheid van het personeel. Ze waren steeds op tijd aanwezig en kwamen de gemaakte afspraken correct na!

Familie Jochems, Haarlem

Doorwonen is een bedrijf dat goed luistert naar de problemen en wensen van de klant. En komt na rijp beraad met een werkbare oplossing. Naar zo’n bedrijf voor onze uitbouw waren we lang op zoek.

Familie Poldermans, Haarlem,

Wij raden dit iedereen aan, want wie wil er nou niet binnen een week uit de troep zijn! Echt top! Complimenten voor de bouwmannen, altijd netjes en nooit een troep. We zouden het zo weer doen (grapje).

Familie Misseijer, Hoorn

Luxe serre in Almere

Wij hebben prachtige recensies op jullie site gelezen, waarbij we dachten: hmmmm…. kan niet waar zijn. Maar gelukkig, ze blijken te kloppen! Echt een fantastisch team welke een geweldig product in de markt zet, alles netjes schoonmaakt en de spullen netjes opbergt. Werkelijk geen woord van kritiek. Nogmaals iedereen heeft op zijn manier zijn steentje bijgedragen aan onze prachtige serre. Toppie en bedankt! Breng de hulde aan iedereen over.

Reny en Ron de Groot, Almere

Jullie zijn gewoon een topbedrijf! Professionele mensen die ons project tot een perfect eindresultaat hebben gebracht. We genieten nog elke dag van onze serre!

Familie Kors, Haarlem

Jullie hebben uitstekend werk verricht aan onze uitbouw, uitstekende service verleend en heel goed personeel.

Familie van Noord, Hoofddorp

Wat een heerlijkheid. Eindelijk is onze droom uitgekomen: een prachtige aanbouw! Heerlijke meters extra leefruimte. En dat binnen zelfs 4 dagen! Op die dagen waren wij aan het werk, dus hebben ook amper overlast gehad. Werkelijk een aanrader voor iedereen!……… En jullie werken trouwens ook ontzettend netjes, klasse!

Familie De Vries, Bovenkarspel

Verbouwen

Serres

Bekijk onze video!

Projecten