VERBOUWEN

Verbouwen is de beste optie om weer met plezier te kunnen Doorwonen. Als uw woning niet meer voldoet aan de eisen die u eraan stelt, kunt u overwegen te verhuizen naar een ander huis. Verbouwen is echter ook een optie. Zo hoeft u uw vertrouwde omgeving niet te verlaten en kunt u weer jaren met plezier in uw eigen droomhuis wonen.

U kunt diverse redenen hebben om te gaan verbouwen. Misschien is de indeling van uw woonkamer gedateerd of wilt u, in het kader van levensloopbestendigheid, de badkamer, keuken en/of slaapkamer verbouwen.
De specialisten van Doorwonen kijken met u naar de beste oplossingen. Soms is het nodig om de woning uit te breiden met een serre of aanbouw. Binnen de regels van het vergunningsvrij bouwen zijn er allerlei mogelijkheden. Wanneer deze niet toereikend zijn, zorgen wij voor de bouwaanvraag.

Een verbouwing hoeft niet heel uitgebreid te zijn om het gewenste resultaat te bereiken, het vlak stucen van uw plafond en wanden kan al een hele verandering in uw woonkamer opleveren. Is uw woonkamer groot genoeg en wilt u geen serre of aanbouw maar wel meer licht in uw woning? Wilt u de mogelijkheid hebben om de achtergevel maximaal te openen in de zomer? Een luxe vouwwand van Solarlux kan dan een goede oplossing zijn, de specialisten van Doorwonen zorgen ervoor dat uw gevel bouwkundig aangepast wordt zodat de vouwwand geplaatst kan worden. Het plaatsen van een vouwwand kan in veel gevallen meewerken aan het beter isoleren van uw woning, de vouwwand is voorzien van koudebrug onderbrekers en hoogrendement beglazing.