SLAAPKAMER

Slaapkamer

Uw slaapkamer is een belangrijke plaats in de woning, u brengt ca. 1/3 van uw tijd in deze ruimte door. Een slaapkamer moet rust uitstralen en is een plaatst waar je met plezier in moet kunnen verblijven. Wilt u uw kamer restylen? Wij zorgen ervoor dat u wens vertaald wordt in een bouwplan. De kamer kan er al snel heel anders uitzien, een andere kleur of nieuw behang doet wonderen.

Wil u uw kamer groter maken of een sauna of badkamer bij uw slaapkamer? Geen probleem wij verzorgen het gehele traject van start werk tot oplevering zodat u weer rustig kan slapen.

Slaapkamer inrichten

Het inrichten van een slaapkamer is een hele uitdaging. Kies je voor romantisch, klassiek of juist industrieel? Bepalend voor de sfeer zijn de kleuren en materialen. Het verbouwen van de ruimte met bijvoorbeeld een verlaagd sierplafond, stucwerkplafond of de wanden opnieuw behangen. De kamer kan ook aangepast worden door muren weg te breken of nieuwe binnendeuren aan te brengen. Er wordt bij het aanpassen van de kamer vaak alleen aan de inrichting gedacht maar aanpassingen aan bijvoorbeeld het buitenkozijn met kantelramen en horren of een vouwwand als buitenkozijn verhogen ook uw slaapgenot. Wat uw wens ook is wij zoeken naar een passende oplossing.

Denk bij het verbouwen van uw slaapkamer eens aan onderstaande zaken.

Nieuwe plafonds
Nieuwe verlichting
Aanpassen vloerbedekking
Verwijderen drempels
Nieuwe kozijnen of deuren
Nieuwe buitenkozijnen met bijvoorbeeld een vouwwand
Nieuwe design radiatoren
Rolluik en of horren
Verwijderen obstakels

Er zijn een aantal echt bepalende elementen in de inrichting van je slaapkamer. Denk aan het bed, de opbergkast, de vloer, de verlichting, de kleuren en de decoratie. Wanneer je een kamer gaat inrichten dan zijn dit in feite de bepalende elementen. Zorg ervoor dat je deze elementen betrekt bij de plannen voor het (her) inrichten van je kamer. De meeste mensen willen een groot bed maar kunnen dit niet altijd kwijt in de bestaande kamer, een muur verplaatsen of verwijderen is dan vaak een betere oplossing dan een kleiner bed kopen.