Woonkamer verbouwen

15 januari 2016

Woonkamer verbouwen

Een woonkamer verbouwen kan je om verschillende redenen doen, er komt een kind of de kinderen gaan juist de deur. Wat de reden ook is om te gaan verbouwen u wilt dit snel en vakkundig uitgevoerd hebben. Een verbouwing is een wijziging aan een bestaand gebouw waarbij meestal wat bouwkundige aanpassingen uitgevoerd worden. Dit kan een aanbouw zijn, maar ook een gewijzigde indeling. Wij noemen elke aanpassing aan een woning een verbouwing.

Het leukste onderdeel van het verbouwen is de inrichting, maar voordat er ingericht kan worden moeten er vaak nog wat aanpassingen aan de woning uitgevoerd worden. De nieuwe inrichting vraagt vaak ook om een nieuwe kleurstelling op de muren of het plafond. Zitten er nog kieren in het plafond dan kunnen we die tijdens de verbouwing gelijk vlak stucen zodat u een strak plafond krijgt.

Woonkamer verbouwen

Woonkamer verbouwen

 

Aanpassen CV installaties

Wil u vloerverwarming, design radiatoren of moet de centrale verwarming, gas- en waterleiding aangepast worden? Wij regelen al uw aanpassing met vakkundige mensen. Het onderhoud van uw cv-ketel kunnen we tegen een vooraf vastgesteld tarief uitvoeren.

Aanpassen elektra installaties

Gaat u de woonkamer verbouwen? Denk dan eens aan het verlagen van de stopcontacten of het aanbrengen van kindvriendelijke stopcontacten. Wilt u spotjes in het plafond of de bestaande verlichting vervangen door LED verlichting? Géén probleem wat u ook aangepast wilt hebben, wij zoeken een passende oplossing.

Kozijnen vervangen

Uw woonkamer verbouwen en gelijktijdig goed geïsoleerde kozijnen plaatsen? Ook voor al uw nieuwe kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u al eens nagedacht over een mooie nieuwe vouwwand in de achtergevel? Een vouwwand hoeft niet in één geheel geopend te worden, er kan in de vouwwand ook een loopdeur aangebracht worden. Om een vouwwand in de achtergevel te plaatsen moet er vaak nog wat muren weggebroken worden en een opvangconstructie voor het bovenliggende metselwerk / gevel of dak. Doorwonen regelt al deze aanpassingen zodat u maar 1 aanspreekpunt heeft.