ZOLDER ISOLEREN

14 januari 2016

ZOLDER ISOLEREN

Een zolder isoleren is niet moeilijk en levert de hoogste energiebesparing op. Heeft u ouderwetse gording kap met weinig of geen isolatie dan zal er veel warmte verloren gaan. Het comfort op slecht geïsoleerde zolders laat te wensen over. Het (na) isoleren van de zolder moet wel serieus uitgevoerd worden, een verkeerde manier van isoleren kan vocht en schimmelproblemen veroorzaken wat niet goed voor de dakconstructie is. Voor een goede werking van een geïsoleerd dak is het belangrijk om de constructie goed luchtdicht af te werken zo voorkomen we ongewenste energieverliezen. Uw zonder isoleren kan met een Isover Comfortpanel van 140mm dik, deze isolatieplaten plaatsen we tussen de gordingen (horizontale balken). Na het plaatsen van de isolatie plaatsen we een UV klimaatfolie welke we op de naden afwerken met tape. Tussen de gordingen plaatsen we een houten regelwerk vlak met de gording en over het regelwerk plaatsen we een gipsplaat afwerking. Indien gewenst kunnen we de gipsplaten vlak afwerken en schilderen.

Voordelen van een zolder isoleren

Meer wooncomfort
Een lagere energierekening
Waardestijging van de woning
Beter energielabel
Bescherming van het milieu

Besparing isoleren woningen

Besparingen isoleren

Isolatie en afwerken in één

We kunnen ook uw zolder isoleren met Isover Sonestrong Pro wat een isolatie en afwerking in één is. Tegen het bestaande dakbeschot plaatsen we kunststof basisprofielen en daartussen isoleren we het dak met decoratief stootvaste isolatieplaten Sonestrong Pro. De isolatieplaten worden opgesloten met een randprofiel en afgewerkt met tussen profielen.

Voordelen van Sonestrong Pro

Snel geplaatst door alles in één systeem
Decoratieve, stootvaste toplaag
geen extra afwerking nodig
Beter energielabel
Bescherming van het milieu

Zolder verbouwen 

Wilt u het isoleren van uw zolder combineren met een verbouwing? geen probleem, moet er een tussenwand geplaatst worden, schilderwerk, aanpassingen aan de CV of elektra Doorwonen regelt het. Uw woonwens is onze uitdaging!